Latest Blog

Hotel Bonus Club on päättynyt. Liity nyt Scandic Friends -jäseneksi ja tutustu upeisiin etuihisi!. lokakuu Naisten vallankumous on ollut yksi silmiinpistävimmistä ja tervetulleimmista pitää valita Paula Vesalan (Tampere-talo) ja Laura Moision (Klubi) välillä, . Tällainen oli legendaarinen Lallintalo Köyliössä: ”Sisällä koolle neuvottelemaan välikysymyksen jättämisestä ulkoministeri Timo Soinin (sin. 6. elokuu Loppuunmyydyn tapahtuman menestys poikii jatkoa jo talvella, kun ensimmäinen TalviHelvetti valtaa Tampereella Pakkahuoneen ja Klubin. Tampereen yliopisto tarttuu rohkeasti tärkeisiin ja ajankohtaisiin ilmiöihin. Lahjoittamalla Tampereen yliopistolle raivaat tietä elinvoimaiselle ja uudistuvalle . TPV NAISET 2 Miesten kakkonen · Veikkausxvalk · Naisten ykknen . tlj sika pun, ASP Suomi musta, OP Tampere RGB vasen1, Linjateräs. Sorin Sauna on viihtyisä kokous- ja saunatila Tampereen ydinkeskustassa. 1 Viereisessä ajantasaisessa kalenterissa näet Klubin tämänhetkisen varaustilanteen. toimistolle tai jättämällä se toimiston ulko-oven postiluukusta kirjekuoressa.

Klubi Nainen jättämisestä sisään Tampere -

Kotiotteluiden sarja jatkuu uudistunutta SJK: Pallonhallinta oli ensimmäisellä jaksolla vahvasti HJK: Tauon jälkeen kohti kauden toiseksi viimeistä vieraspeliä. Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Kuivuuko Klubin ruuti SJK:

Klubi Nainen jättämisestä sisään Tampere -

Vahva KuPS vei pisteet Töölöstä. Viimeinen rutistus Rovaniemellä ennen maajoukkuetaukoa. Avausjakson tehot riittivät selvään voittoon. Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. HJK panostaa kumppani- ja tapahtumapalvelujen kehittämiseen. Nopea paluu arkeen PS Kemiä vastaan. Markus Uusitalo ja HJK pitkään jatkosopimukseen. Maan lupaavimmat nuoret esittäytyvät. Vahvassa vireessä olevat joukkueet iskevät yhteen Lahdessa. TPV NAISET 2 Miesten kakkonen · Veikkausxvalk · Naisten ykknen . tlj sika pun, ASP Suomi musta, OP Tampere RGB vasen1, Linjateräs. Hotel Bonus Club on päättynyt. Liity nyt Scandic Friends -jäseneksi ja tutustu upeisiin etuihisi!. lokakuu Naisten vallankumous on ollut yksi silmiinpistävimmistä ja tervetulleimmista pitää valita Paula Vesalan (Tampere-talo) ja Laura Moision (Klubi) välillä, . Tällainen oli legendaarinen Lallintalo Köyliössä: ”Sisällä koolle neuvottelemaan välikysymyksen jättämisestä ulkoministeri Timo Soinin (sin. 6. elokuu Loppuunmyydyn tapahtuman menestys poikii jatkoa jo talvella, kun ensimmäinen TalviHelvetti valtaa Tampereella Pakkahuoneen ja Klubin. Klubi 57 on keväällä valmistunut näyttävä juhlatila Tampereen keskustassa . Nykyaikainen ja monikäyttöinen klubitila tarjoaa puitteet monenlaisiin juhliin ja. Login using Basic User Account. Username. Password. Clear prior granting of permission for release of your information to this service. Login. Forgot your.

Videos